Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Milli Takım İtalya ile Golsüz Berabere Kaldı

A Milli Takım, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında İtalya ile golsüz berabere kaldı. Montella, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

en çok okunanlar

A Milli Takım, EURO 2024’e hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Ay-yıldızlılar, turnuva öncesinde İtalya ile dostluk maçında karşı karşıya geldi. Mücadelede fileler havalanmadı ve iki takım da sahadan gol sesi çıkmadan ayrıldı.

Montella’nın Maç Değerlendirmesi

A Milli Takım’ın teknik direktörü Vincenzo Montella, TRT Spor’a maçı değerlendirdi. Montella, skordan memnun olduğunu belirterek, “1-1 de bitebilirdi maç. Zaman zaman dengeli bir maç oldu. Rakibimizin de güçlü olduğunu düşünüyoruz. Güçlü bir rakibe karşı iyi bir test oldu. Bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ozan Kabak’ın Sakatlığı

Ozan Kabak’ın sakatlığı hakkında konuşan Montella, “Gerçekten çok üzgünüz. İyi bir hissiyatımız yok. Şu an hastanede. Umarım bir an önce toparlanır. Sevdiğimiz oyunculardan bir tanesi” ifadelerini kullandı.

Hedef Gruptan Çıkmak

Montella, takımın genç ve dinamik bir yapıya sahip olduğunu vurgulayarak, “En genç milli takım biziz. Üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonası’na katılıyoruz, son iki turnuvada gruptan çıkamamıştık. Büyük hayallerim var ama bu hayallere küçük adımlarla gitmeyi seviyorum. İlk hedefimiz gruptan çıkmak” şeklinde konuştu.

Takım Ruhu ve Maçın Analizi

Maçın sonunda takımların biraz yorgun olduğunu belirten Montella, “Bu bir hazırlık maçı değildi. Aradığımız takım ruhunu sahada yakalama fırsatımız oldu. Rakamsal dengelerin olduğu bir maç oldu. İtalya biraz daha önde gözükse de gol beklentileri 0.67’ye 0.68 şeklindeydi, yani dengeli bir maçtı. Topa sahipken daha net işler yapabilirdik. İkinci yarıda o yüzden Abdülkadir’i tercih ettik. Orkun ile de değerli işler yapabileceğimizi gördük” dedi.

Kenan Yıldız’a Övgü

Montella, genç oyuncu Kenan Yıldız’a övgülerde bulunarak, “Kenan Yıldız tam bir futbolcu. Son kampa göre geliştiğini gördüm. 18 yaşında olduğunu hatırlatmak gerekiyor çünkü hala çok gelişebilir. Bu kadar fazlasıyla tanınması ve dengesini bozmaması çok pozitif bir not” ifadelerini kullandı.

- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img
en son okunanlar

E-ihracat teşviki için ‘Türk malı’ şartı geldi

İhracatın desteklenmesi amacıyla elektronik pazar yerlerinin yapacakları e-ihracatın lisans bedelinden düşülmesi düzenlemesine “Türk malı” ihracatı şartı getirildi.
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img