Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı Boşandı

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak tek celsede bitirdi. Ayrılık nedeni sorulan Buse Terim, normal bir süreç olduğunu belirtti.

en çok okunanlar

Teknik direktör Fatih Terim ve Fulya Terim’in küçük kızları Buse Terim, 2014 yılında iş insanı Volkan Bahçekapılı ile evlenmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren çift, ilk çocukları Nil’i 2016’da, ikinci kızları Naz’ı ise 2018’de kucaklarına aldı.

Boşanma Haberi Geldi

Ancak Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’dan kötü haber, geçtiğimiz mart ayında geldi. Ünlü çift, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak tek celsede bitirdi. Boşanmanın ardından Buse Terim’e ayrılık nedeni soruldu.

Buse Terim’in Açıklaması

Buse Terim, ayrılık nedeninin çok önemli olmadığını belirterek, “Çok önemli değil nedeni, neden olduğu bence. Nasıl evlenmek çok normal bir şey ise ayrılmak, boşanmak bunlar da normal şeyler. Anne babayız biz, iki tane kızımız var. O yüzden hayat boyu görüşeceğiz onlar için” dedi.

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak tek celsede bitirmesi, ünlü çiftin hayranlarını üzdü. Ancak Terim, açıklamalarıyla bu sürecin normal ve doğal olduğunu vurguladı.

- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img
en son okunanlar

E-ihracat teşviki için ‘Türk malı’ şartı geldi

İhracatın desteklenmesi amacıyla elektronik pazar yerlerinin yapacakları e-ihracatın lisans bedelinden düşülmesi düzenlemesine “Türk malı” ihracatı şartı getirildi.
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img