Cumartesi, Temmuz 27, 2024

BURÇLARA GÖRE SAÇ MODELLERİ

en çok okunanlar

yazar: ÇİĞDEM TATAR

Saç modellerini seçerken ten rengi ve yüz şeklinin yanı sıra burçlar da bize ipucu veriyor. Düz, perma, at kuyruğu, topuz, dalgalı, küt kesim birçok saç modeli bulunuyor. Kişiliğinizi ve zevklerinizi yansıtan burçlar sizlere saç modelinizin de ne olacağını söylüyor.

Saçlarınızı kestirmek istiyor fakat hangi modelde yapacağınıza karar veremiyorsanız burçlar size yardım edebilir. Bazı burçlar yeniliklere açıkken bazıları standart saç modellerini tercih ediyor. Peki hangi burç hangi model saçları seviyor?  Burçlara göre derlediğimiz saç modelleri galerisine göz atabilirsiniz…

KOÇ BURCU

Çok heyecanlı ve pratik bir yapıya sahip olan Koç burçları modern saç yapısını seviyor. Omuzlarda saç kesimi bu enerjik ruhlar için uygun tercih.

Getty Images

BOĞA BURCU

Değişikliklere çok açık olmayan Boğa burçları yıllarca aynı saç modeli ile dolaşabilir. Saç tercihleri ya sürekli düz fönlüdür ya da sürekli maşa ile dalgalandırılmış!

Getty Images

İKİZLER BURCU

Havalı görünmeyi seven İkizler burçları trend olan saç modellerini de takip eder ve uygularlar. Uzun saç ise her daim favorileri.

Getty Images

YENGEÇ BURCU

Yengeç burçları sade ve gösterişli olmayan saç modellerini tercih eder. Düz ve ara boy kesimler ve tam onlara göre.

Getty Images

ASLAN BURCU

İddialı ve gösterişli görünmeyi seven Aslan burçları şık ve modern saç modellerini tercih eder. Zaman zaman karşımıza kahküllü ve katlı saçlarla onları görmek mümkün.

Getty Images

BAŞAK BURCU

Saçlarda kolay kolay değişikliğe gitmeyen Başak burçlarını genellikle topuz ya da at kuyruğu ile görebilirsiniz.

Getty Images

TERAZİ BURCU

Terazi burçları saçlarda hem doğal hem de dikkat çekici olmayı sever. Uzun ve dalgalı saç modelleri tam onlara göre.

Getty Images

AKREP BURCU

Ön planda olmayı seven Akrep burçları bu özelliklerini saçlarına da yansıtır. Asi ve sıra dışı saç modelleri tam onlara göre.

Getty Images

YAY BURCU

Dışa dönük, maceracı ve özgür ruhlu Yay burçları içinden gelen saç modelini yapar. Yaratıcı kesimleri, marjinal tonları severler.

Getty Images

OĞLAK BURCU

Kısa, modern kesimli saç modelleri Oğlak burçlarının vazgeçilmezi. Kabarık saçları sevmez ve saçlarında çok fazla değişiklik yapmazlar.

Getty Images

KOVA BURCU

Herkesten farklı olmayı seven Kova burçları sürekli farklı saç rengi ile görebilirsiniz. Genelde uzun saçları tercih eden bu burçlar çeşitli saç aksesuarları da denerler.

Getty Images

BALIK BURCU

Balık burcu kendinden abartıdan uzak, sade modelleri tercih eder. Dağılmış veya dalgalı fönlenmiş saçlar tam onlara göre.

Getty Images

- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img
en son okunanlar

E-ihracat teşviki için ‘Türk malı’ şartı geldi

İhracatın desteklenmesi amacıyla elektronik pazar yerlerinin yapacakları e-ihracatın lisans bedelinden düşülmesi düzenlemesine “Türk malı” ihracatı şartı getirildi.
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img