Cuma, Ekim 18, 2024

Aylık Arşiv: Ekim, 2024

Zayıflatan genler ile ilgili dikkat çeken açıklama! Genetik kodun zayıflattığı ortaya çıktı

Yapılan son araştırmalara göre kilo vermenin genetik faktörlerle bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

Ekim ayında hangi balıklar yenir?

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Balık mevsiminde yenilmesi gereken bir besindir" vurgusu yaparak ekim ayında yenilebilecek balıkları sıraladı.

Bakan Bayraktar o soruya yanıt verdi: Kış saati uygulamasına geri dönülecek mi?

Kış saati uygulamasına geri dönülmesi yönündeki çağrılar sürerken; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, konuya dair kendisine yöneltilen soruyu yanıtladı.

Digital dünya ve çocuk

Televizyon ve internet günümüzde yetişkinle çocuk arasındaki etkileşimi temelden etkilemektedir. Çocuklar sadece ‘çocuk dünyası’ na ilişkin programları takip etmedikleri gibi oldukça önemli bir oranda yetişkin dünyasını da takip ettiklerini üniversitelerin bu alandaki araştırmaları göstermektedir...

Çin, Türkiye’yi şikayet etti! Otomobilde ek vergi kalkacak mı?

Çin menşeili otomobiller için uygulanan vergi Çin tarafından Dünya Ticaret Örgütü'ne şikayet edildi. Otomobil ek vergi kalkacak mı?

İngiliz Mirror gazetesi: Büyük savaşta Türkiye İran’ı destekler

Ortadoğu'da Gazze katliamıyla başlayan çatışma süreci, İsrail'in Lübnan ve Suriye'ye de saldırmasıyla farklı bir boyuta evrildi. Bu duruma İran'dan İsrail'e yönelik ateşlenen füzeler de eklenince bölgesel savaş yorumları yapılmaya başlandı ...

Almanya’da görüldü: Marburg virüsü nedir, belirtileri neler?

Almanya Hamburg'ta ana tren istasyonunda, grip benzeri semptomlar gösteren bir yolcu ve kız arkadaşı yetkilileri alarma geçirdi. İki öğrencinin Afrika ülkesi Ruanda'dan geldikleri ve ölümcül Marburg virüsü ile temaslı olduklarının tespit edilmesi üzerine tren istasyonu kapatıldı. Peki, Marburg virüsü nedir, belirtileri neler?

Ekonomistler doların 41 lira olacağı tarihi açıkladı

Reuters'ın 'gelişmekte olan piyasa para birimleri' anketine göre, dolar TL karşısında yıl sonunda yüzde 5 değerlenecek. Anket sonuçlarına göre doların 41 lira olacağı tarih de belli oldu. YIL SONUNDA 36, 12 AY SONRA 41 LİRA OLACAK Ankete göre, dolar ...

Alkol tüketmek ne kadar riskli?

Dünya Sağlık Örgütü’nün son araştırmasına göre sağlıklı bir alkol tüketim seviyesi bulunmuyor. BBC Dünya Servisi’nin The Food Chain isimli programı içki içmenin risklerini ve faydalarını inceledi.
- Advertisement -spot_img

Latest News

Zayıflatan genler ile ilgili dikkat çeken açıklama! Genetik kodun zayıflattığı ortaya çıktı

Yapılan son araştırmalara göre kilo vermenin genetik faktörlerle bağlantılı olduğu ortaya çıktı.
- Advertisement -spot_img