Cuma, Ekim 18, 2024

Deezer için “Playlist with AI” Adlı Yapay Zeka Özelliği Duyuruldu

en çok okunanlar

Fransa merkezli müzik akışı hizmeti Deezer, metin komutları vererek yapay zeka tarafından oluşturulan müzik çalma listeleri oluşturmanıza olanak tanıyan “Playlist with AI” adını verdiği yeni bir özelliği duyurdu.

Şirket, yapay zeka destekli özelliğin şu anda beta olarak Deezer’ın rastgele seçtiği ödeme yapan abonelerin %5’ine sunulduğunu duyurdu. Şirkete göre yapay zekalı çalma listesi özelliği önümüzdeki dönemde dünya çapındaki tüm Deezer abonelerine sunulacak. Betanın bir parçası olarak, seçilen Deezer kullanıcıları ruh hallerine, türlere, on yıllara, aktivitelere veya başka şeylere göre özel çalma listeleri oluşturabilecek.

Deezer’da halihazırda yeni önerilerin, favori şarkıların, sanatçıların ve türlerin hiç bitmeyen, kişiselleştirilmiş bir karışımını çalmak için yapay zekayı kullanan Flow adlı bir özellik var. Ayrıca, bilinmeyen şarkıları tespit etmek ve sanatçıları hakkında bilgi almak için uygulamaya yerleşik SongCatcher adlı Shazam benzeri bir özellik de bulunuyor.

Şu an için yapay zeka özellikli oynatma listesi özelliğinin küresel lansman tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan beta, İsveçli müzik akışı devi Spotify’ın yapay zeka tabanlı çalma listesi oluşturucusunun beta olarak yayınlamasından sadece birkaç ay sonra geldiğini hatırlatmak isteriz.

- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img
en son okunanlar

Zayıflatan genler ile ilgili dikkat çeken açıklama! Genetik kodun zayıflattığı ortaya çıktı

Yapılan son araştırmalara göre kilo vermenin genetik faktörlerle bağlantılı olduğu ortaya çıktı.
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img