Perşembe, Eylül 19, 2024

Teknolojiseverleri korkutan olay: İsrail’den eşi benzeri görülmemiş saldırı!

en çok okunanlar

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte saldırı türleri, araçları, taktikleri de değişiyor! İsrail bugün dünyada henüz eşi benzeri görülmemiş bir saldırı yaptı. Lübnan’da iletişim maksadıyla kullanılan yüzlerce telsiz cihaz eş zamanlı olarak patlatıldı. İşte konuyla ilgili detaylar…

İsrail’den eşi benzeri görülmemiş saldırı: Yüzlerce telsiz aynı anda patlatıldı!

Lübnan’da dışarıdan herhangi bir müdahale olmadan iletişim maksadıyla kullanılan yüzlerce telsiz bugün İsrail tarafından eş zamanlı olarak patlatıldı. Hizbullah mensubu kişiler tarafından kullanılan telsiz cihazlar tuşlu bir telefondan daha küçük ve kişilerin bel hizasında taşınıyordu.

Uzaktan erişilmesi ve patlatılması oldukça güç olan bu cihazları İsrail yaptığı saldırılar sonucunda eş zamanlı olarak patlatmayı başardı. Lübnan resmi haber ajansı NNA, Bekaa Vadisi, Ali Al-Nahri ve Riyaq kasabalarında bu cihazların patlatıldığı bilgisini yayına verdi.

Yapılan saldırı sonucunda Lübnan Sağlık Bakanlığı, 8 kişinin öldüğü ve 2600 kişinin de yaralandığı bilgisini verdi. Yaralılar arasında çok sayıda Hizbullah mensubunun olduğu da belirtilen bilgiler arasında. Ayrıca İran basını başkentte yaralananlar arasında İran’ın Beyrut Büyükelçisi Mojtaba Amani’nin de yer aldığını bildirdi.

- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img
en son okunanlar

Yılın son ay tutulması gerçekleşti: Süper Kanlı Ay tutulması görsel şölen oluşturdu

İstanbul'da 2024 yılının son Ay tutulması görsel şölen oluşturdu. Tutulma sırasında Ay yüzeyinin kırmızı renge bürünmesi oluşan Süper Kanlı Ay tutulması, gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img