Pazar, Eylül 8, 2024

Hollandalı Efsane Futbolcusundan UEFA’ya Merih Demiral Tepkisi

en çok okunanlar

UEFA, EURO 2024 son 16 turunda Avuctruya’ya attığı 2. golün ardından bozkurt işareti yaparak sevinen Merih Demiral’a 2 maç ceza verdi. UEFA’nın bu kararına tepkiler artarken bir eleştiri de Hollandalı efsane futbolcu Marco van Basten’den geldi. Basten, Merih Demiral’a verdiği ceza nedeniyle UEFA’ya sert ifadelerle yüklendi.

“UEFA KİM OLUYOR!”

Van Basten yaptığı NOS’a yaptığı açıklamada, “Bu davranışın yanlış olduğu hissine kapıldıklarında cezayı Türklerin vermesi gerekmez mi? UEFA kim oluyor da ‘Bunu yapamazsınız’ diyor?” dedi.

“BU GERÇEKTEN GARİP”

Hollandalı efsane ayrıca, “Şimdi yine siyasetin devreye girmesine izin veriyorsunuz ve bir oyuncunun uzaklaştırılmasına karar veriyorsunuz. Sonra da ‘Siyaset yapıyorlar’ diyorsunuz, değil mi? Bu gerçekten garip. Futbola sadık kalın!” ifadelerini kullandı.

- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img
en son okunanlar

Uzman isimler tek tek açıkladı: Faiz indirimi konut ve araç fiyatlarını etkileyecek mi?

Eylül toplantısında ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimlerine başlaması beklenirken, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) da benzer bir hamle yapması olasılığı yıl sonu veya 2025 başı için konuşuluyor. Ancak, uzmanlar, faiz ...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img